Forum Games Indonesia

^ Forum Diskusi Tentang Perkembangan Games Masa Kini ^
 
HomeGallerySearchRegisterLog in

Share
 

 (5.7MB) Download Lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND

Go down 
AuthorMessage
kirito12



Posts : 14
Points : 46
Reputation : 0
Join date : 2019-12-17

(5.7MB) Download Lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND Empty
PostSubject: (5.7MB) Download Lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND   (5.7MB) Download Lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND I_icon_minitimeTue Jan 07, 2020 9:39 am

Download lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu mp3
Home » Download » Denny Caknan » Tanpo Tresnamu
download Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3
Download Denny Caknan - Tanpo Tresnamu.mp3
Artis : Denny Caknan
Judul : Tanpo Tresnamu
Album : Denny Caknan - Tanpo Tresnamu
Durasi : 4:14
Ukuran : 4.85 MB
Kualitas : 128Kbps
Terunduh : 0x


=======>>>>>>>>>>>>> DOWNLOAD MP3


Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu wapka planetlagu stfaband matikiri ini hanya sekedar riview saja, silahkan unduh lagu ini di situs resmi seperti iTunes, Melon


Biyen seneng bareng
Karo kowe
Biyen susah tetep
Karo kowe
Sa iki wes bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Kepiye maneh caaku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu
Ming sepi tanpo trisnamu...
Back to top Go down
 
(5.7MB) Download Lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Games Indonesia :: Outside :: Music-
Jump to: