Forum Games Indonesia

^ Forum Diskusi Tentang Perkembangan Games Masa Kini ^
 
HomeGallerySearchRegisterLog in

Share
 

 (5.9MB) Download Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND

Go down 
AuthorMessage
kirito12



Posts : 14
Points : 46
Reputation : 0
Join date : 2019-12-17

(5.9MB) Download Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND Empty
PostSubject: (5.9MB) Download Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND   (5.9MB) Download Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND I_icon_minitimeTue Jan 07, 2020 9:45 am

Download lagu Denny Caknan - SAMPEK TUWEK mp3
Home » Download » Denny Caknan » SAMPEK TUWEK
download Denny Caknan - SAMPEK TUWEK Mp3
Download Denny Caknan - SAMPEK TUWEK.mp3
Artis : Denny Caknan
Judul : SAMPEK TUWEK
Album : Denny Caknan 2019
Durasi : 5:20
Ukuran : 7.38 MB
Kualitas : 128Kbps
Terunduh : 0x

=====>>>>>>>> DOWNLOAD MP3


Download Lagu Denny Caknan - SAMPEK TUWEK wapka planetlagu stfaband matikiri ini hanya sekedar riview saja, silahkan unduh lagu ini di situs resmi seperti iTunes, Melon

Seneng seneng bareng, susah
susah bareng Nyanding sliramu,
sayang sliramu
Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku
Tenang, rasah sepangeng tenang
aku wes seneng rene
Rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak'e dewe wes dadi siji
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine, sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo
Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Ooo
Seneng seneng bareng, susah
susah bareng Nyanding sliramu,
sayang sliramu
Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku
Tenang rasah sepangeng, Tenang
Aku wes seneng rene
Rangkulen aku
Tak nggo sangu…











Seneng seneng bareng, susah
susah bareng Nyanding sliramu,
sayang sliramu
Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku
Tenang, rasah sepangeng tenang
aku wes seneng rene
Rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak'e dewe wes dadi siji
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine, sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo
Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Ooo
Seneng seneng bareng, susah
susah bareng Nyanding sliramu,
sayang sliramu
Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku
Tenang rasah sepangeng, Tenang
Aku wes seneng rene
Rangkulen aku
Tak nggo sangu…
















Back to top Go down
 
(5.9MB) Download Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan MP3 GRATIS STAFABAND
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Games Indonesia :: Outside :: Music-
Jump to: