Forum Games Indonesia

^ Forum Diskusi Tentang Perkembangan Games Masa Kini ^
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 4 konser dan festival keren yang wajib kamu datangi di tahun 2017

Go down 
AuthorMessage
denyMD



Posts : 401
Points : 1161
Reputation : 0
Join date : 2015-02-05

PostSubject: 4 konser dan festival keren yang wajib kamu datangi di tahun 2017   Wed Aug 23, 2017 8:14 pm

4 konser dan festival keren yang wajib kamu datangi di tahun 2017

Penikmat musik di Indonesia terbilang sangat beruntung loh Serbaholic, karena di setiap tahunnya, Indonesia selalu diramaikan dengan banyak konser musik dan festival yang menampilkan berbagai macam genre unik dan sebagian besar diperuntukkan anak muda di Indonesia.

Bukan hanya artis-artis dalam negeri aja, tapi banyak juga artis-artis serta DJ luar negeri yang menggelar konser di Indonesia. Di tahun 2017 ini, ada 4 konser atau festival acara yang wajib kamu datangi nih Serbaholic. Jangan ngaku anak konser kalau gak datang hehe.

1. Jakarta Sneaker Day
Kamu suka koleksi Sneaker? Atau kamu juga punya komunitas Sneaker?
Ini ada acara yang menarik banget nih untuk Serbaholic yang benar-benar sneaker addict!!

Yuk ikutan acara JAKARTA SNEAKER DAY di THE HALL 8th Floor SENAYAN CITY, Jalan Asia Afrika Lot. 19, Gelora, Tanah Abang, Jakarta Pusat, Indonesia. Pada tanggal 27 & 28 Januari 2017.

Acaranya berlangsung selama 2 hari loh, dijamin acaranya bakalan seru banget karena banyak banget bazaar disana, dan tentunya kamu juga bisa berkenalan dengan komunitas-komunitas pencinta sneaker lainnya, banyak juga door prize menarik yang bisa kamu dapatkan, dan masih banyak lagi acara lainnya yang seru banget.

Tunjukkan sneakermu Serbaholic ^^

2. A Night With Kahitna
Serbaholic, kamu masih ingat gak dengan grup musik asal Bandung yang terkenal pada tahun 90an?

Grup musik ini dulu terkenal dengan salah satu lagunya yang berjudul “cantik”, pasti ingat kan? ^^

Nih dia, KAHITNA merayakan konser tunggalnya di awal tahun 2017 pada bulan penuh cinta di Februari. Pas banget nih Serbaholic, nonton konsernya bareng orang-orang yang kita sayang Very Happy

A Night With Kahitna dan akan di gelar di Amphitheater – Trans Studio Bandung. Pada tanggal 4 Februari 2017.

3. Cirque D'Colosseum With Nicky Romero
Serbaholic, kamu pencinta musik EDM (Electronic Dance Music)? Suka sama Nicky Romero? DJ asal Belanda ini akan menghibur kalian di Jakarta dalam waktu dekat ini.

Yuk ikutan acara CIRQUE D'COLOSSEUM WITH NICKY ROMERO, di Jalan Kunir No. 7, Pinangsia, Taman Sari, Pinangsia, Jakarta Barat, 11150, Indonesia. Pada tanggal 10 Februari 2017.

Daripada kamu Cuma bisa joget-joget sambal dengar lagunya aja mending ikutan acara ini, joget dan langsung melihat performancenya sih DJ ganteng ini bikin kamu makin bersemangat deh jogetnya hehe.

4. Air Supply 40th Anniversary – Celebration of Love Concert
Serbaholic, kamu pencinta rocker? Masih ingat dong dengan rocker legendaris asal Australia yang ada di tahun 80an?

Nih dia, duo rocker asal Australia, Air Supply, merayakan empat dekade berkarir di dunia musik melalui konser Air Supply 40th Anniversary – Celebration of Love Concert.

Yuk ikutan acara Air Supply 40th Anniversary di The Kasablanka Hall, Mall Kota Kasablanka, Jl. Casablanca Raya Kav.88, Jakarta Selatan, Indonesia. Pada tanggal 3 Maret 2017.

Dijamin acaranya bakalan seru banget, karena kamu bakal merasakan seperti balik lagi di saat-saat tahun 80an ^^

Gimana Serbaholic, keren-keren kan konser tahun 2017 ini? Kamu bakalan nyesel kalau kamu gak ikutan salah satu konsert atau festival tersebut.

Beli tiketnya dimana? bisa di serbaPay (www.serbapay.com) loh, ya karena serbaPay merupakan salah satu distributor resmi dari 4 konser atau festival tersebut. Jadi jangan beli di sembarangan tempat atau website-website ga jelas ya ^^
Back to top Go down
View user profile
Easybread



Posts : 88
Points : 232
Reputation : 0
Join date : 2018-09-26

PostSubject: Free Funding $400 Million Investment Fund. Earn $50,000.00 a month Autopilot.   Mon Oct 29, 2018 2:54 am

Free Movie Bet Seattle. Win up to $270,000.00 from Box Office Hits 1 click. Visit here !
Seattle Wealth Fund. Global Investments, Condos, Movies & Travel earn 2k - $50,000 per month from 1 post while you sleep .


Now that Amazon's market cap has reached $1 trillion, the next question is: when will its founder and CEO, Jeff Bezos, become a trillionaire?

Amazon's market cap soared past $1 trillion Tuesday, bringing Bezos' net worth to more than $168 billion. His gain on Tuesday alone is around $1.8 billion based on the stock he holds.

Become a small business, Startups Investment Broker and International Properties dealer .
We provide all the tools and resources you need . Earn over $50,000 a month with your own online company .


So many easy ways to earn :

  • Request to raise funds for small businesses and startups receive (Collect a $500 service charge)
  • Access our 1 post submit system that requests funding from over 500 Angel Investors
  • Raise up to $500,000 for each startup from our resources
  • Professional training and license provided
  • Partner with the Vancouver Wealth Exchange World Markets and The Seattle Wealth Fund.
  • Own your own online college blog that automatically trains brokers (Receive $600 per student enrolled)
  • Receive up to 10% of each hiked condo or new homes sold under your post .
  • Sell international condo investments fast and earn 10% . Singapore, Australia, Dubai, Thailand & more ...
  • Easy as pie,earn while you sleep . (Fully automated website and blog does it all )
  • Relax and just reply to emails your website will do most of the work for you.


Interested in joining today? Email me 100bigcities@gmail.com or 50hourly@gmail.com



Vancouver Startups Wealth News: Opendoor Announces $400 Million Investment From the SoftBank Vision Fund

Opendoor, the nation’s fastest-growing online real estate marketplace — which is radically simplifying the way people buy and sell homes — today announced a $400M investment from the SoftBank Vision Fund. The company also announced it has secured access to more than $2B in debt financing from top banks. As it rapidly expands to new markets across the U.S., Opendoor will use the funds to accelerate development of the first technology platform to make it easier to buy, sell and trade-in homes with one seamless transaction. SoftBank Investment Advisers' Jeffrey Housenbold will join the Opendoor board of directors.


Email: 100bigcities@gmail.com

Can anyone invest in startups?
Anyone Can Invest in a Startup, But Should You? ... Now, anyone can, although the regulations do come with some limits: individuals with income below $100,000 can invest up to $2,000, or 5% of their annual income, while investors making between $100,000 and $200,000 may invest up to 10% of their annual income.

Venture capital is an ideal financing structure for startups that need capital to scale and will likely spend a significant amount of time in the red to build their business into an extraordinarily profitable company. Big name companies like Amazon, Facebook, and Google were once venture-backed startups.

Unlike car dealerships and airlines – companies with valuable physical assets and more predictable cash flows – startups typically have little collateral to offer against a traditional loan. Therefore, if an investor were to issue a loan to a startup, there’s no way to guarantee that the investors could recoup the amount they’ve lent out if the startup were to fail.

By raising venture capital rather than taking out a loan, startups can raise money that they are under no obligation to repay. However, the potential cost of accepting that money is higher – while traditional loans have fixed interest rates, startup equity investors are buying a percentage of the company from the founders. This means that the founders are giving investors rights to a percentage of the company profits in perpetuity, which could amount to a lot of money.

22 ways to earn passive income Read more
Become a CEO today? Email me 100bigcities@gmail.com or 50hourly@gmail.com



Over 550 fresh new homes sold in a single year. More than $275 million in revenues.
Become a partner today.

Healthy Startups Seattle

One of the other ways to raise funds is venture capital. A venture capitalist invests in large growing markets and new technology. They usually Invest a minimum of $1 million. Not all the venture capital firms participate in investing in startups, they would often prefer to invest at a later funding stage.

Advertise your business on Amazon Deals and receive up to $750,000.00 in free funding visit here

Own your own New Homes and Free Funding Broker post . Earn while you sleep . [size=100][/size][size=100][/size]
Back to top Go down
View user profile
 
4 konser dan festival keren yang wajib kamu datangi di tahun 2017
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cannes Film Festival 2011: Seven movies people are talking about
» Aurudu festival
» NAVF 12\10\2010 DEVIDENT WAS 5.00 ..HOW ABT 2011..EXP VIWE..
» Yang Trader - VertexFX
» upcoming ipos

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Games Indonesia :: Outside :: Music-
Jump to: